Horoskop 2.0

Då forsätter vi!

Så börjar vi med mitt stjärntecken 8D!



Du kan uppnå ett mål eller uppnå ett mål. Du är beredd att göra allt som står i din makt för att uppnå dina mål. Hur som helst kommer du efter den 18:e att känna att utvecklingen går långsammare. Fullmånen den 28:e avslutar ett känslomässigt kapitel i ditt liv och födelsen av en besvikelse som kommer att ägra rum innan september.

Fan! det lät inte bra :@ Tror jag ska skriva mina egna horoskop i fortsättningen...



Du kan nu resa och njuta av avlägsna händelser som tar dig in på ny terräng. Hur som helst kan du nu få nya perspektiv på livet. Allt går inte bra: informationsvägen kan vara hindrad och du kan missa en del möten något som kan skapa problem.




Förbered dig för att gräva djupt. Å ena sidan, kan du försöka lösa ett mysterium och å andra sidan kan du utbyta djupa och meningsfulla känslor med någon annan. Å även om april månad har sina ljusa och mörka stunder kommer månaden att fördjupa din förståelse.




Relationerna kan vara vågens stora intresse i allmänhet och relationer är viktiga under april. Du kan fundera över fördelarna med att ansluta dig till en viss organisation eller engagera dig med hela hjärtat i ett förhållande och du kan känna dig lite besviken. Låt den nya månen den 14 april att ta dig i rätt riktning.




Kärleken gör come back och en fest kan vara i görningen. Visst, du är snygg i någons ögon så du kan bli uppvaktad. Den 28 april får en situation slut och förstärker dig processen.




En resa kan göra underverk för dig och för dina långsiktiga planer. De första tre månaderna i 2010 kan ha klippt dina vingar och minskat din optimism, men med april börjar en ny fas. En återförening kan förnya en vänskap och en gammal bekant kan inspirera dig mot en ny väg i livet.




Hemmet får större betydelse än vanligt. Släktträff och ommöbleringar är på agendan eller inte uteslutna. En hjärteangelägenhet är i fokus under april 2010 och oavsett om händelser i ditt eget liv eller i andras äger rum, kan du se fram emot en hotande vägkorsning.



Livet är i full rörelse - åtminstone fram till den 18: e. Efter det behöver du ha tålamod. Nu kan kontrakt skrivas under och möten och diskussioner bör leda till  välkomna förändringar. Dessutom kan ett steg tillbaka i tiden inspirera en grundlig omprövning.




Idéer bildade i början av året kan nu aktiveras och du ska ta varje möjlighet som dyker upp till att ytterligare göra allt för att uppnå dina mål. Tappa inte modet bara för att någon kan ta tillbaka ett erbjudande som gjordes tidigare.  Under andra hälften av månaden finns det en tendens för förseningar. Tänk: det här är något tillfälligt och inte en en varaktig trend.



De resterande tre stjärntecken har jag skrivit om här

Kommentarer
Postat av: LOVISA SAND

Haha mitt horoskop brukar alltid stämma och jag brukar alltid tänka "OMG DET ÄR JU SÅ SANT!" men inte denna gång :(

SV: Haha ja precis, så sjukt orättvist att vi måste städa upp efter katterna sen också :O

2010-04-21 @ 17:09:22
URL: http://lovisasand.blogg.se/
Postat av: nesrin

sv: helt okej med mig med hehe:)

vad göru da:D?

2010-04-21 @ 17:53:01
URL: http://nesrinfelice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Heter du? :)
Kom ihåg mig?

Din mejl? (publiceras ej)

Och så din bloggadress såklart!

Och så skriver du i rutan ^^

Trackback
RSS 2.0