Halloj

Förlåt för dålig uppdatering men har haft fullt upp med att plugga och vara sömnig idag.
Och nu sitter jag bänkad framför TVn och undrar varför jag sitter och tittar på High School Musical 3 :3


Åh vad jag är fånig hihi High School Musical 3 Pictures, Images and Photos

Jahapp, vad gör ni då? :)JÄVLA PLUGG!

Har suttit här hela dagen känns det som...

Fick dessutom en rolig idé till en novell och jag dör för att få skriva ner den innan jag glömmer bort idén! 

Men snart ska jag äta indisk mat...vilken rätt? chicken tikka masala såklart! :D

Och för att jag inte vet vad som kan illustrera detta intressanta inlägg så kommer det en bild som inte har något att göra med det hela. 


... nämligen knasiga jagMors dag
Grattis mammis! :)Glückwünsche Lena! (jag googlade "grattis" på google translate)

Guten Morgen alla Gladfisar!

Som alla ni som tittade på melodifestivalen igår vet så vann Lena från Tyskland med sången Satellite! Vilket jag tycker var himla bra :) Även om jag röstade på gosedjuret från Belgien.... nej men jag röstade på Lena också ^^ Oj vad engagerad jag låter men det blir faktiskt så när man precis har flyttat tillbaka till Sverige efter att ha bott flera år utomlands.
Vem röstade ni på om ni röstade på någon? :)

Update:

Här kommer mina andra favoriter:Me and my guitar - Tom Dice (Belgien)


Jessy Matador - Allez olla olé (Frankrike) mehe, den var uppiggande efter Ukrainas "Det här är slutet" som gjorde mig deppig. 

Och så har jag en liten fråga, vad gör Israel i Eurovision? Alltså jag vet att de varit med många gånger innan, men alltså, det ligger ju inte i Europa :S Inte för att jag har något emot det, undrar bara.

At the indie disco

Lyssnar på den låten på Spotify..har ingen aning om vad jag tycker om den än..
Har för övrigt köpt lösgodis för 90 kronor..hmm...jätteintressant. Kommer ju såklart inte äta det själv utan det får alla andra familjemedlemmar dela på..högeligen intressant.
Jo och så har det kommits på en bra lösning för Solvagnen projektet: googla på "ekosystem rymdskepp". NO-lärare: ser du detta (vilket jag inte tror eftersom du nog inte brukar läsa bloggar och eftersom jag aldrig gett dig min bloggadress men i alla fall) juuust kidding heh...Min koncentration suger
Försöker.Som.Sagt.Plugga

ooooh!
Facebook!
MSN
Spotify
Blogg

Ibland hatar jag internetPluggapluggaplugg..

Okej lyssna, hör och häpnas (okej, ni behöver väl inte häpnas då)

Det blir plugg för mig hela helgen! Och om vad? Jo inget mindre om att skriva en ENORM uppgift till NO som ska handla om en rymdresa till en annan planet som kommer att ta 6000 år och där jag bara får ha med 100 människor (inkluderat mig själv). Jag måste planera allt för att mänskligheten ska komma fram. Mat, värme, luft, vatten, energi, ljus, osv. I stort sett måste jag skapa en ny värld -.-
Och HUR I HELVETE ska jag klara det???

Till det har inte jag något svar.

ARG. 


försöker hämta inspiration från Arizonas sk Biosphere.
För nyfikna: klick!

Pursuit of happiness - kid cudi, ratatat, mgmt

God morgon alla gladfisar! :D

Då var det lördag och morgon och ja, helg! 

Och så blir det en låt med feel good klang i det hela:
Sen så var jag ju bara tvungen att visa den här videon där Obama sjunger med Auto - tune xD
ses!

Jag har opererat näsan :O

'
Skojar såklart, hittade den här grejen i badrummet "Clear-up Strip, Nivea Visage" och eftersom jag inte hade något bättre att göra så satte jag den på näsan eftersom den tydligen är någon "Deep cleansing strip for the nose area" Så det lär ju inte skada visst?

Ingen melodifestival för oss!

Nej, som säkert de flesta av er redan vet så gick ju Anna inte vidare i Eurovision (behövs det skriva vilket år??) och det var ju jäkligt sorgligt. Själv så hejade jag på Salem men Annas var ju jättefin och hon sjöng ju väldigt bra! Men ja, som de flesta säger, det var ingen vinnarlåt.Och jag läste nyss en kommentar till bloggen som dök upp på blogg.se framsida där h*n sade att man borde rösta på låten man tyckte sämst om, för då fanns det sedan större chans för t.ex Sverige att vinna x)

Vad tycker ni om Anna och hennes låt? Var det rättvist, orättvist? Eller ni bryr er inte?

Chicken Tikka Masala

Världens värsta bloggare rapporterar:

Åt den rödaste maträtten jag någonsin sett igår. Chicken Tikka Masala från Indien. Skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitgod!  Tror faktiskt det är min favoriträtt just nu. Så om det är någon som kan laga den..ja då är du min nya bästis :]


Det fanns egentligen ingen bild på hela google som gjorde rättvisa åt den röda färgen men den här var den rödaste bilden jag hittade.

Nu måste jag fortsätta med plugget. Och FAAAN vad jag hatar reklam på Spotify -.-

Nytt och snyggt


skön sommar outfit enligt mig

 


Till ett par jeansshorts, ett snyggt halsband, breda träarmband, gladiatorsandaler..jag kan se det framför mig..

VERO MODA: Överskottet går till AIDS fonden


GINA TRICOT: Finns i olika färger, men den här var nog min favorit :]

Lindex Shop Online - Örhängen
Färgglada örhängen från Lindex


Gudomlig!


Veckans citat

Här kommer ett smart citat från min morbror (yes, jag citerar min morbror, är man en morbrorsgris för det??) :
milk chocolate Pictures, Images and Photos

Är inte det sant?! XDHey There Delilah - Plain White T'sUnderbaraste låten jag har hört i hela mitt liv...ärligt talat! Melodin och texten...den är så himla söt!!

Vilken är eran favoritsång? :)

vad betyder din plats i syskonskaran?

Oftast så har vårt sätt att vara mycket att göra med vår plats i syskonskaran. Här kommer en liten förklaring om varje syskons sätt att vara, kanske något stämmer in på dig :)

Det äldsta och endabarnet är oftast ganska lika:

ENDABARN:
Myten säger att alla endabarn blir bortskämda, men så måste det inte vara. Vissa behandlas som vuxna redan som små barn medan vissa föräldrar behandlar sina endabarn som bebisar hela livet.
Endabarn skiljer sig från barn med syskon eftersom de endast påverkas av sina föräldrar. De formas inte av några storasyskon eller småsyskon. Det leder till att de får mindre social träning eftersom de inte lär sig att dela med sig och lösa konflikter på samma sätt som barn med syskon gör.
Bristen på social träning med jämnåriga kan göra att endabarnet föredrar att umgås med vuxna i stället för med andra barn. De är ofta väldigt ansvarstagande och pålitliga.

ÄLDSTABARN: (thats me hehe)
Ställningen som familjens första och äldsta barn innebär ofta att äldstabarnet får ta större ansvar än sina yngre syskon. Det är vanligt att gå i fällan att alltid ropa på äldstabarnet när middagsbordet ska dukas.
Eftersom äldstabarnet ofta får höra hur stora och duktiga de är lär de sig snabbt att det är det som gäller – att vara duktig. Det leder till gott självförtroende, men ofta kan det stå sämre till med självkänslan.
Många storasyskon blir drivande på jobbet som vuxna. De är ambitiösa och ansvarstagande.

YNGSTABARN:
Familjens minsting har ofta inte lika höga förväntningar på sig som sina äldre syskon. De älskas för dem de är och inte för sin prestation. De blir ofta populära och ses som charmiga. De är ofta rebelliska och kreativa.

MELLANBARN:
Mellanbarn är både storasyskon och småsyskon. De blir ofta flexibla, diplomatiska och villiga att kompromissa. Enligt Elisabeth Schönbeck är mellanbarnet det svåraste kortet att lägga eftersom de lite kan ”välja sin roll”. Här spelar dock könet en större roll än när det gäller äldstabarn eller yngstabarn. En flicka med en storebror och en lillebror får automatiskt en särställning som familjens enda dotter, medan en flicka med en storasyster och en lillasyster kan ha svårare att finna sin plats.


källaCykla!

Igår har jag varit ute och lärt mig att cykla på nytt hihi, det var så länge sedan jag cyklade så det kändes lite osäkert..och ja, jag hittar ju inte själv här i stan så jag får ju ha vägledare hela tiden x) som t.ex en mamma och en sju år yngre kusin ^^.Vad föredrar ni? Cykel, buss eller bil? :)

Min klänning..

Gjorde klart den för två veckor sedan men glömde sedan bort att visa resultatet hihi..


4 O'Clock - Salem al FakirNya favoriten..

Varmt som in i helvete

Igår så är det molnigt, regnigt och kallt och idag, ja idag skiner solen som värsta juli! Och jag sitter i shorts och en stor T-shirt och svettas. Riktigt varm!!

Så hoppas ni alla har varit ute och njutit av det härliga sommarvädret idag! :D Och solat! Med solkräm! Annars får ni cancer.. -.- 

Och om ni inte varit ute..vilket jag tvivlar..Så ut med er nu! Det är för fan snart sommar och solen kommer att vara uppe till sent på kvällen och det är varmt och härligt och uuuut! Säger jag som sitter inne vid datorn hihi, men ja, snart ska jag ut och fika ^^ Vilket jag iofs redan har gjort..men två gånger skadar nog inte..


Colooorrrss. Pictures, Images and Photos
inte för att jag vet om bilden har något med inlägget att göra, men jag gillar bilden hihi

Har ni haft sol idag? :)

Dagens fråga...
Handskas med din migrän

Vad är migrän?

Migrän är en kronisk huvudvärk
som man inte riktigt vet orsaken till. Vissa säger att det är ådror som öppnas i hjärnan och andra säger att det beror på estrogen (kvinnliga hormoner) och insulin. 
Ni som har migrän vet att migrän är extrem huvudvärk, oftast flimrar det för ögonen och vissa kan känna sig illamående och/eller så domnar vissa kroppsdelar. 


Migraine Pictures, Images and Photos

Vad är det som utlöser migrän då?

Man kan dela upp "utlösningarna" i tre kategorier:

- Känslor: När känslorna växlar snabbt. Om man t.ex varit stressad i flera dagar, kanske pga plugg, och sedan plötsligt slappnar av så kan man få migrän just när man spänt av, oftast vid helgerna. Eller om man varit väldigt deprimerad länge och sedan plötsligt blir jätteglad eller uppspelt över något. 

-Mat: Söta saker utlöser migrän. T.ex choklad, lösgodis, bakelser, osv. När man äter söta saker i stora mängder. 

-Ansträngning: Latmaskar här har ni en ursäkt! Oftast så kan man få migrän om man sportar för mycket, för ofta och för länge. Eller andra utövar andra fysiska ansträngningar. 

(Och shit nu kopplades mitt internet bort! D: *vänta,vänta,vänta..* Jaha, nu sitter jag på trappan och skriver detta..)

Chocolate Pictures, Images and Photos


Vad kan jag göra för att undvika migrän?

Om du får migrän oftast så är det smart att föra en s.k migrändagbok. Skriv ner när du får dagbok och vad du har gjort innan. Nu när du vet vad som utlöser migrän kan du tänka ut om du ätit något speciellt, eller varit stressad, osv. Skriv ned det. Detta kan sedan hjälpa dig att kontrollera din migrän. Du kan t.ex försöka gå ut och promenera eller jogga när provet är slut och du slappnat av (men ansträng dig inte för mycket! haha). Något annat som hjälper är att äta något mättande, som nötter. Du kanske märker att aptiten ökar just innan du får migrän. Ät! Oftast så hjälper detta :)
Om du har problem med bortdomning kan det hjälpa att ta en kalldusch. Vissa säger att ett glas whisky gör susen..men ja, hitta sätt som hjälper dig och skriv ned i migrändagboken. 

jogging Pictures, Images and Photos

För yes man! DU kan kontrollera din migrän!

Hoppas detta hjälpte :)

Har du några frågor så är det bara att skriva till mig! Men remember! Jag är inte läkare! Bara en tjej som har handskats med migrän sedan tioårsåldern.

OCH! Lägg märke till att var och ens migrän kan utlösas av olika saker. T.ex så får jag inte migrän av att anstränga mig för mycket, men så är jag också en duktig soffpotatis..
Plugga för tusan!!

Sitter och försöker få mig att plugga men vad är det jag gör?? Jo jag sitter och bloggar och facebookar och allt annat trams man kan hitta på på internet -.- 
MÅSTE PLUGGA! 
Annars så slutar jag väl på Skumparks folkhögskola som min trevliga morbror säger för att få mig att plugga ---...---


Hate School Pictures, Images and Photos

inte helt sant kanske men ja..just nu känns det nästan så *suck*

Vad brukar ni göra för att få er att plugga när ni inte har någon lust (eller koncentration) ?

Sminktips!

Antagligen bara jag som inte kunde det här tipset innan..men i alla fall om det är någon där ute som vill ha lite ögonfranstips:

Du behöver:
2 maskaraborstar
1 maskarakladdemojs

Använd den ena borsten till att smeta på mer maskara på den andra borsten. Pensla på typ. Och då får du mer maskaragrejsimojs på borsten och mer smet på ögonfransarna och det gör de längre! Funkar iaf på mig och det var vad make-up artisten gjorde igår så..


Các lọai mascara Pictures, Images and Photos

Det var allt för mig..Nu är jag igång med bloggen igen!

Yes people! :D

Så startar med ny design och i ett nytt land haha. 

Igår var jag på The Studio och fick vara modell för en dag, blev sminkad, hårstylad och fotad. Jättekul! Riktig egoboost och något som alla borde prova på! :) Då ser man att modellerna inte är några konstigt snygga utomjordingar utan att det oftast är ljuset, sminket och fotografen som gör de snygga. Ja i alla fall så kommer jag att kunna titta i tidningar utan att stänga den sedan med dåligt självförtroende ^^ ;)
Ni vet ratatouille? Där sade de: "alla kan bli kock"
Då säger jag: "Alla kan bli fotomodeller" hoho nu får jag väl smäll av Tyra Banks för att jag sade det xD


Edith Backlund - True Believer

Är så jä*la oinspirerad nu alltså..

Och så har jag skitont i ryggen för att jag lekte med min lillasyster -.- och så har hon fått en hamster och jag försöker vänja mig vid Sverige. Det är väl vad jag har att säga just nu.

Jahapp, här kommer ett musiktips i alla fall:
Någon snäll prick som vill gästblogga?? :)


From Sweden

Hola!

Jag tar en bloggpaus nu... har precis flyttat till en annan stad osv, osv.. så ja, typ, jag måste fixa och trixa och ha det kul haha, så ja..vi ses när jag har tid att skriva! 

flyggplansvingen hehe...

Party, party!

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag hoppas ni förstår, jag flyttar till Sverige imorgon om inte vulkanaskan är kvar över Europe, men ja, så jag har liksom inte haft mycket tid för internet, utan varit ute med kompisar en sista gång och så :') 


leker turister hoho

Våra energy drinks och en boliviansk mur!! XD


Spelfreak?!


temporär tatoo och deppig min! (syns inte bra..alltså tatoon)PEACE! OUT..

Bikinimodeller

undrar...varför måste alla bikinimodeller vara size 0?? Kan de inte ha modeller med mänskliga kroppar? Kroppar som inte får tjejer att må dåligt över sina egna? Inte så att alla mår dåligt och sånt, men jag menar, det är väl inget fel med att visa en normalviktig modell?? Kanske en som är lite mullig till och med?
Det bästa skulle nog vara om de visade modeller i alla storlekar. Att visa att det är okej att vara pinnsmal, kurvig, stor, liten, osv. 

Eller vad tycker ni?


Moi teckningar

Sitter och äter glass och har inget bättre att göra eller blogga om så här kommer två bilder som jag ritade för ett par veckor sedan och som jag inte kunde fotografera förrän nu.

inte den bästa teckningen men jag var sugen på sommar och bad! haha

Jahapp..
Någon som gillar att rita/teckna/måla?

Klänning: Snart klar!

FCUKhola! Puh! utmattad som tusan, har precis varit på spinningen för sista gången, i alla fall här i Bolivia och sagt hejdå och så :)
Så ja, förutom irriterande problem med en stalker så är allt bra...

Någon som har haft problem med stalkers?? Hur gör man för att bli av med dem??

Hittade lite snygg inspiration från FCUK (haha första gången jag läste det så trodde jag det stod F*ck haha)

Look:


Vad tycks?

Jag syr! hoho del 2

Lite mer bilder från klänningsprojektet:

Sitter i farmors rum och "syr" xDhaha undrar vad det är för min jag gör xD


Oh Yeah! Världens snyggaste kjol!! haha NOT! Men ja..förhoppningsvis sitter den snyggare på klänningen efter att ha sytt lite och slipat på detaljerna hehe...

Så ja, det är vad jag har hunnit med!


Köpt..

Jahapp, tre blusar, två skor och en byxa blev köpt. Lite dålig bild som jag tog så där snabbt:Det var det det, nu måste jag gå och sy på klänningen...snart klar! :D

Kids - MGMTAntagligen har de flesta redan hört den här låten men den är sjukt fin så jag tror inte det skadar att lyssna på den en gång till ;)

Idag har jag varit och shoppat lite kläder och igår köpte jag två par skor så jag visar bilder på dem senare idag när jag har hittat  kameran haha. 

Chau!

Bort med håret!

Hola!

Så var det Tisdag. Tisdag. Tiissdaag. T i s d a g. TISDAG. 

Nej, jag kan inte få det att låta roligt -.-

Vad ska ni hitta på denna tisdag?

Idag ska jag köpa lite skor, kläder, osv. Och så kanske, möjligtvis, om jag vågar så klipper jag håret. Kort. Jättekort. 

Så här ser det ut nu:

Haha min blick ser ju helt drogad ut xD Men jaja, håret var det. Chau med det!
Klipper väl det till någon cm under örat... om jag vågar var det...men jag menar det är ju bara hår för tusan!!Jag syr! hoho

Klänningsprojektet:Först: Rita av mall av en skjorta som man använder som basen till klänningens överdel (sedan ritar jag ut hur jag vill ha klänningen på mallen och klipper efter den)

hmm...suddig bild men jag gissar på att jag nålar...

Fotograf: Mamma (anlita inte henne som fotograf! XD Jk!)

Och det är vad jag har hunnit med hittills! :D

Lussebullar på Valborg

Nu börjar det bli kyligt här på södra jordklotet och varför inte använda lussebulleingredienserna som vi inte använda vid julas? Varför slänga dem i soptunnan? Så, då blev det lussebullar på första maj. Knäppt men gott! :)

GOTT! hehe, blev faktiskt lyckat med socker dessutom!

Och ja, förlåt för dålig uppdatering men det kommer att bli så de här veckorna eftersom jag har fullt upp med att packa och sånt inför Sverige-flytten (flyttar om någon vecka!) 


I'm back, i'm back ... again

Hejhallå förlåt för de två bloggpausarna i veckan men jag åkte ut på Bolivias landsbygd och där är det dåligt med internet haha.

Jahapp, vad mer ska man skriva om??

Ja, juste, den där klänningen jag skulle sy och som bara blev tyg och band?? Ja NU ska jag ÄNTLIGEN ta tummarna loss och sy!! F*N vad jag har varit seg med den! Och textilläraren vill ju rycka huvudet från mig nu haha, men ja, nu ska jag i alla fall börja på den. Visar bilder sen.
Så ja, nu har jag varit ute på "landsbygden" där min förra skola låg och varit där med mina gamla klasskompisar och nyare mer okända "klasskompisar" haha värst vad många "" jag skriver xD
Men ja, det var ... kyligt och .. trevligt att det var killarna som lagade maten haha 

Och nu måste jag sluta skriva för batteriet på laptopen är lågt så vi hörs senare idag..
till sist..en bild på vad jag hade för mig under bloggpausen..ehm..


RSS 2.0