Gudrun Sjöden

Färgsprakande på lilla butiken Gudrun Sjöden. Gillas!


Klichemeningar med mening

Toppar och dalar. Pianospelande och rastlöst pyjamasvandrande. Skrika av ilska och sedan bli stum av frustration. Och en nära Malmö-vän som man inte kan annat än kallprata med. Det gör ont.
Men hoppet är det sista som lämnar människan. Det är också det som är tyngst att bära. Om man ska tro Johanna Thydell och " I Taket Lyser Stjärnorna". Om det inte vore tungt skulle man lätt kunna kasta av det.
Jag säger jag orkar inte mer men ändå fortsätter jag att hålla fast vid hoppet. Och kanske är jag naiv men det måste finnas en anledning till att jag fortfarande finns, andas och blir glad över att få telefonsamtal från vännen från Kristianstad.
Och "flickan och kråkan" sjunger att finns det liv är det aldrig försent. Även om hoppet kan te sig som en skadeskjuten kråka ibland. Även då ligger den tungt kring axlarna. Ja, hoppet är det tyngsta som finns att bära. Och det är det sista som överger människan.


.

 


Julklappspiano och tidiga morgnar

Igår åkte vi till musikaffären. För i julklapp hade jag fått ett presentkort med pengar till ett piano. Och nu står det här i mitt rum. Och jag behöver bara ta några steg dit. På notstället finns noter till Adeles " Set fire to the rain" och Regina Spektors "Us" och " Samson". Och nu ska jag öva, öva och öva. Typ SÅ HÄÄR MYCKET.

.   .

 


Tillbaka

 

 

Efter en enorm loop i en skakig bergochdalbaneresa funderar jag på att börja blogga igen. Jag har ju trots allt fått en systemkamera med bilder som behöver synas någonstans. Ganska deprimerande att bara ligga inne i en kamera dom bortglömda minnen. Tur att det finns många GB kvar så att de får lite utrymme att röra sig på. Funderar också lite på det där med ärlighet. Ska detta bli en personlig blogg eller en fotoblogg eller bådeoch? Jag får fundera lite till. Nu ska jag fortsätta lösa korsord.

 


RSS 2.0