Bloggpaus och Katy Perry feat Timbaland

Det blir antagligen lite bloggpaus från imorgon till på lördag..så här får ni en låt att lyssna sönder tills jag kommer tillbaks:uppiggande? :)


Vi är vackra!

Hade bara lust att säga det :)

Och jag menar, vi har alla en bad-hair day, bad-allt day, annars så skulle de inte ha ett ord för det right? 

Det viktigaste är dessutom det som finns inuti, våra tankar, känslor och minnen. Våra framtidsplaner, drömmar och hopp. Vår egen lilla värld. Den som kan låta sig påverkas av andra lika lätt som den påverkar andra. 

Så även om sminket inte ser bra ut, om ögonen inte lyser lika mycket som gårdagen, även om leendet ser dumt ut och kläderna sitter för tajt eller för lösa, även om man känner sig som..som en daggmask så kan man alltid ändra på det. Ett bad, ett gott skratt eller lite sömn. Men mest av allt:


Min önskelista ^^

...klädes-önskelista då

I'm back on track!

hejhejhejhej!!
Så nu blev det visst en oplanerad bloggpaus men jag var bortrest hela helgen och hade inte tillgång till någon bra internet så det blev tyvärr inget bloggande...men nu är jag tillbaka hehehe..ska först och främst svara på kommentarer och sedan skriver jag väl något vettigt..Nytt från h&m och lindex


Först: H&Ms styleguide och min kombination haha:
Sedan: H&Ms Black Book kollektion med uberbraiga texter:Och så Lindex coming soon med blommiga motiv:

Tror visst jag börjar bli kär i blommigt...

de tre dödsfördömda "s"en

Sur, Stressad, Sömnig

Ingen bra dag för mig idag inte

Men tänker inte snacka om negativa saker så här kommer en bild på min katt ..sött

Earth day!

Så idag, 22 april, är det Jordens Dag då man kanske ska skänka miljön och naturen en extra tanke.


Så lite tips man kan göra för att ta hand om vår lilla planet?

- Spara på vatten!
- Handla med tyg-/papperspåsar!
- Kasta inte! Återvinn eller ge bort!
- Spara på ljus! Varför inte släcka ljusen ikväll och tända levande ljus? myys! :)


För andra idéer kan ni klicka er in på  och få lite inspiration :)Har ni någon idé för att hjälpa jorden? Kommentera och berätta vetja!

blä x(

Så jäkla oinspirerad och har ingen tid att blogga! Men just nu känner jag mig som världens sämsta bloggare..vilket jag antagligen är..men det är inte kul när man helt plötsligt tappar läsare! D:
hallå?? någon där?? *eko*

Jaha ja, så idag köpte jag resväska eftersom vi nu flyttar till Sverige nästa månad. Och så kollade jag på Ikea och hittade den här sängen:Skulle inte det bli snygg om man målade blommor vid huvudgaveln och fotändan?? :DHoroskop 2.0

Då forsätter vi!

Så börjar vi med mitt stjärntecken 8D!Du kan uppnå ett mål eller uppnå ett mål. Du är beredd att göra allt som står i din makt för att uppnå dina mål. Hur som helst kommer du efter den 18:e att känna att utvecklingen går långsammare. Fullmånen den 28:e avslutar ett känslomässigt kapitel i ditt liv och födelsen av en besvikelse som kommer att ägra rum innan september.

Fan! det lät inte bra :@ Tror jag ska skriva mina egna horoskop i fortsättningen...Du kan nu resa och njuta av avlägsna händelser som tar dig in på ny terräng. Hur som helst kan du nu få nya perspektiv på livet. Allt går inte bra: informationsvägen kan vara hindrad och du kan missa en del möten något som kan skapa problem.
Förbered dig för att gräva djupt. Å ena sidan, kan du försöka lösa ett mysterium och å andra sidan kan du utbyta djupa och meningsfulla känslor med någon annan. Å även om april månad har sina ljusa och mörka stunder kommer månaden att fördjupa din förståelse.
Relationerna kan vara vågens stora intresse i allmänhet och relationer är viktiga under april. Du kan fundera över fördelarna med att ansluta dig till en viss organisation eller engagera dig med hela hjärtat i ett förhållande och du kan känna dig lite besviken. Låt den nya månen den 14 april att ta dig i rätt riktning.
Kärleken gör come back och en fest kan vara i görningen. Visst, du är snygg i någons ögon så du kan bli uppvaktad. Den 28 april får en situation slut och förstärker dig processen.
En resa kan göra underverk för dig och för dina långsiktiga planer. De första tre månaderna i 2010 kan ha klippt dina vingar och minskat din optimism, men med april börjar en ny fas. En återförening kan förnya en vänskap och en gammal bekant kan inspirera dig mot en ny väg i livet.
Hemmet får större betydelse än vanligt. Släktträff och ommöbleringar är på agendan eller inte uteslutna. En hjärteangelägenhet är i fokus under april 2010 och oavsett om händelser i ditt eget liv eller i andras äger rum, kan du se fram emot en hotande vägkorsning.Livet är i full rörelse - åtminstone fram till den 18: e. Efter det behöver du ha tålamod. Nu kan kontrakt skrivas under och möten och diskussioner bör leda till  välkomna förändringar. Dessutom kan ett steg tillbaka i tiden inspirera en grundlig omprövning.
Idéer bildade i början av året kan nu aktiveras och du ska ta varje möjlighet som dyker upp till att ytterligare göra allt för att uppnå dina mål. Tappa inte modet bara för att någon kan ta tillbaka ett erbjudande som gjordes tidigare.  Under andra hälften av månaden finns det en tendens för förseningar. Tänk: det här är något tillfälligt och inte en en varaktig trend.De resterande tre stjärntecken har jag skrivit om här

;PpppPPPpPP

lat, latare, LATAST!

shame on me! Men nu är jag i alla fall tillbaka från Cochabamba (uttal: Kotjabamba) så det lär nog bli mer bloggande. 

Så nu har jag gjort en header som jag är nöjd med men den inspirerade mig till att göra en extreme makeover på bloggen men den tänker jag inte göra förrän jag har kommit till Sverige (ännu en av mina fixidéer) Så vi får väl stå ut med den nuvarande headern xP

Måste plugga, plugga, plugga nu så jag skriver om horoskop och annat om någon timme..gaah jag har ont i huvudet, har knappt sovit -.-

Ja juste, ni har väl säkert sett facebooks  ";PpPpPppPpP" grupper haha så ja...
Horoskop

Jag är så lat nu när jag är på semester.. så här kommer dagens enda inlägg (förlåt):

april 2010 horoskop hihi:

Här kommer tre horoskopprediktioner eller vad man ska kalla dem och så får det komma tre imorgon, osv.. för mer orkar jag inte.. jag vill ju in i Jacuzzin! :DDu får äntligen erkännande, antigen för att någon är redo för ett förhållande eller för att du är en viktig resurs och kan se fram emot ett ekonomiskt uppsving. Dessutom kommer en investering som görs nu visa sig vara en mycket smart investering. Mot slutet på månaden hur som helst, bör du vara försiktig.
Var redo för vårkänslor! Du äger spelet och du drar till dig underbara människor och endast bra saker händer dig. Fatta beslut med självsäkerhet och du behöver inte bli rädd bara för att det uppstår en försening eller för att någons första reaktion inte är den som du hoppades på.
Om du följer upp varje ledtråd och ger tilltro till varje förslag kommer du att gå i cirklar. Ta ett steg i taget och du kommer att uppnå dina mål, även om det kan ta ända fram till juni. Helgen den 24:e kan komma med en förändring. Vissa saker är helt enkelt inte byggda för hålla.

Vad tycker ni om horoskop? :)trist inlägg

Vaknade skittidigt imorse, i alla fall för mig så är det tidigt, klockan halv nio eller något var det och jag känner mig som en.. som en.. som en DEGKLUMP! Jättesömnnig, vill bara lägga mig ner och somna om nu, dessutom har jag en bad hairday, bad everything day..
Ja, alltså nu när jag är här i Cochabamba bor jag ju hos min farmors kusiner och guess what, de har jacuzzi eller hur fasicken man skriver det. Skulle vilja hoppa in i jacuzzin och aldrig röra mig därifrån... -.-


Jag avskyr min header btw...

Strrrand!

Klänningar, badkläder, handdukar, sittdynor och picknickfiltar:Sittdynor, HM
Picknickfiltar, HMBadhanduk, HMBikinis från Topshop. 

Tre första klänningar: HM (är inte den tredje sockersöt??)
Fjärde klänning: Lindex (kanske inte så strandig men ändå!)
Femte och sjätte klänning: Topshop (love den gula!!)
Sjunde och åttonde: Gina Tricot (åttonde: rrrrandigt!)

Skulle kunna hålla på så här hur länge som helst...

och som kanske en och annan listat ut så är jag en klänningsjunkie hihi.


Vulkanutbrott på Island..

En vulkan har vaknat till liv i området kring glaciären Eyjafjallajökull på Island. Upp till 800 människor evakuerades tidigt i morse från området efter varningssignaler om att ett utbrott var nära.

Så står det här

Applåder till den som lyckas uttala: EyjafjallajökullAlla flyg är nu inställda, och jag undrar till er, kära läsare, om någon vet när flygtrafiken sätter igång igen?

Jo, och så sägs det att det här utbrottet kommer att påverka vädret i sommar så att temperaturen sjunker några grader...

HISS ELLER DISS?? (haha dumt att hissa och dissa väderförändringar)

Bara det inte snöar -.-

In Cochabamba

Japp, nu är jag äntligen här i denna varma stad och sitter i mina farmors kusiners lägenhet i jeansshort och T-Shirt. Solen skiner och jag tänker inte böjra predika en massa väderleksprognos nu haha. 

Så nu ska jag plugga lite franska och sedan ut och ta en glass med mina kusiner och så ska jag se om jag hittar tid att skriva och svara på kommentarer och så. Annars så hörs vi i La Paz på måndag xP

Ja juste, min kära lilla katt blötte ner min mobil med mjölk så den dog vilket betyder att jag inte kommer att ta bilder haha, otur!

Resa igen

Ser någon den tillfälliga header?? För det gör inte jag...skumt....
Jaja, det kvittar hehe.

Så idag blir det så klart en massa plugg och chokladätande och spinningskippande och filmtittande och ..packande.
Åker nämligen till den pittoreska staden Cochabamba (Applåder till den som lyckas uttala det rätt!) och hälsa på mina underbara kusiner. Haha. Nu lät jag lite sarkastisk där...

Lite bilder på denna stad?

Tyvärr så har jag inga egna bra bilder på Cochabamba så det får bli photobucket:

Cochabamba Pictures, Images and Photos


Ser ni den där Jesusen i stil med Brasil där uppe på toppen..höhöCochabamba Pictures, Images and Photos

Ja typ, det där stället är FULLT med tjuvar. Och där har ni två bilder som inte visar alla trista delar av staden haha. Alltså vädret är underbart och allt men ja...finns inte mycket att göra där..förutom att gå på en massa släktträffar...

Så ja, åker imorgon och är där tills på söndag. Tror jag kommer att blogga där med.

Lady Gaga - Let Love Down

Klockan är 22:36 här och jag lyssnar på det här:

lady gaga Pictures, Images and Photos

Helt annorlunda hennes andra låtar och jag älskar den! :)

Gör din egen ansiktsmask!

Ja! Igår var det barnens dag här i Bolivia ^^
Jo, och så har jag ändrat header för att jag lade märke till att den förra sög. Den här är också urdålig men inte lika dålig tycker jag haha. Så ja, det är bara en tillfällig header... även om den säkert inte syns just nu så gör väl den det någon gång senare..


Nej, men det var inte det jag tänkte skriva om, SKÖNHETSDAG, var det jag ville ta upp. Ska skriva några inlägg om det tror jag :P
Så här kommer första inlägget som handlar om ansiktsmasker.

Här är tips på bra frukter att använda i en hemmagjord ansiktsmask:


Så innan ni sätter på er en ansiktsmask så glöm inte tvätta ansiktet med ljummet vatten.
Låt ansiktsmasken sitta i ung 20 minuter och skölj sedan bort den med ljummet vatten.
Här kommer lite tips på ansiktsmasker:


Så det är en mjukgörande, fettgivande och fuktgivande mask :)

Andra frukter t.ex papaya kan man bara mosa och lägga direkt på ansiktet. Papayan verkar mjukgörande och är jätteeffektiv.

En annan mjukgörande ansiktsmask är:


För att förtjocka ansiktsmasken kan man använda antingen stärkelse, havremjöl eller pekting. Stärkelse är ett bra alternativ till fruktmasker eftersom det suger upp fett och tar bort djupliggande smuts. 

Här kommer en ansiktsmask till fet hy:

; />

En annan bra ansiktsmask för fet hy är sex mosade jordgubbar blandat med tre matskedar äppelvinäger. Låt stå i en timme och tillsätt stärkelse om det behövs. 

Man kan också använda fruktsaften som en vattning ansiktsmask. För att t.ex motverka fräknar kan man använda gurkskivor badade i citronsaft. Citronsaft är kraftigt blekande så därför kan bara gurkan prövas först. Andra frukter som motverkar fräknar är:

Aprikos, jordgubbar och svarta vinbär.
Och sist men inte minst: 
Ett milt ansiktsvatten att använda efter ansiktsmasken:
Så det var allt för denna gången! Om ni vill kan jag skriva mer om det någon annan gång :P

Mer filmer!

Hola!

Var ute och gick för att köpa mer tyg till klänningen för att det räckte inte till den modellen jag ville ha men det är söndag så självklart var affären stängd. Så antingen blir det en annan modell, mer klockformad och då räcker tyget till eller så får jag köpa imorgon....

Jo, så var köpte jag ytterligare två DVD:


Coco Avant Chanel (2009) Pictures, Images and Photos

Och..


500 days of summer Pictures, Images and Photos

Har ni sett någon av dessa filmer? :)

Sent inlägg

...som ni säkert läser imorgon ^^

Blev väckt klockan tio av att telefonen ringde. Det var Anai (låter väl lite torrt med att skriva "en kompis"?) och ville att jag skulle hjälpa henne med att välja en ny telefon. 
Så det blev att klä på sig med sömndrucken min och slänga i  mig frukost för att sedan vänta i mer än en halvtimme på att hon skulle komma. Och så drog det av mot marknaden där hon valde ut en söt, rosa mobil som var en kopia av IPhone och antagligen inte kommer att vara så länge, men ja, man låter väl henne hållas haha. Och ja, om hon sköter den så funkar den väl, bara det att den är ju inte så perfekt så att säga :P 

Och sen så åkte vi hem till mig så att jag skulle hjälpa henne att ladda ner låtar från min data till hennes mobil. 

Och till sist köpte jag två DVD, 

Sherlock Holmes och The Lovely Bones. Rimmar nästan! :O


Sherlock Holmes Pictures, Images and Photos

Lovely Bones Pictures, Images and Photos

Nån som har sett någon av de här filmerna? :)


.


Juste! Förlåt alla ni som fick dubbla kommentarer, men nu är det så med mig att jag är JÄTTE tankspridd och råkade nu svara på vissa kommentarer igen. KLANT jag är. Så, förlåt igen!

Tyg

Irriterad som in i... Carolina ringer inte och skickar inte heller sms...vad kan det vara? Jo det vet man nog..hon är helt obsessed med sin pojkvän haha x) (tur att hon inte kan prata svenska höhö) 

Här är tygerna jag ska använda till klänningen förresten:
vad tycks?

Michael Jackson - Heal The World

Bon Jour!

Klockan är 10:59 (vi säger 11) a.m och jag ska börja med bildläxan. Sedan blir det spinning, sen kanske svenska och SO och så ska jag förhoppningsvis träffa Carolina :) Men det där är inget intressant hehe.

Skriver senare.
Här kommer i alla fall Michael Jacksons sång Heal The World som ni säkert redan har hört en miljon gånger. Men den är faktiskt värd att höra en gång till :)Tandbesvikelse

Var hos tandläkaren, fick ingen tandställning utdragen utan bara som en avtagbar tandställning eller vad man ska kalla den för. Stor besvikelse. *suck*
Sitter annars och dricker chokladmjölk och pizza :)
Vad gör ni?

Haha, tidigare idag pratade jag med min kusin (9 år) och frågade henne om hon kunde några skämt. Den här fick mig att skratta haha:

..hoppade prinsessan och dog!

Behörig!

YAAAAAY!!!!
Har blivit preliminärt antagen till mitt första val på gymnasiet :D
Känns skönt!
Nu ska jag plugga på extra hårt de här sista månaderna *motiverad*
Så hinner inte svara på kommentarerna nu för jag har franska hihi och klockan är bara 11:36 (a.m) här så jag är faktiskt fortfarande i skolan. 


homework Pictures, Images and Photos

Har ni som går i nian fått svar på de preliminära?

Skoooor

Tre snygga somriga exempel:


Söt modell från DinSko (tror jag det var) ...eller var det topshop? hm..

Gladiatorsandal från.. Top Shop eller DinSko


Den här minns jag! Sko från h&m. Enkel och somrig :)

Och de här skorna får mig att tänka: KLÄNNING

Så nu skissar jag upp en bild på hur jag vill att klänningen som jag ska sy ska se ut och så är det bara att sätta igång. 

Godnatt allihop!

Tvång

Hur jobbigt är det inte de där tio, tjugo minuterna innan man ska iväg till gymmet? När man måste tvinga iväg sig? Det är nästan det jobbigaste av allt!
Sen är det ju lätt. Då tränar man och känner sig bra med sig själv. Men det är de där tio, tjugo minuterna innan som avgör om man ska eller inte ska till gymmet...
Nu måste jag tvinga iväg mig till spinningen *suck*Vi ses

Hello Marshmellow

Så, klockan är 10:08 här och jag håller på med kemi.
Det känns fortfarande konstigt att inte ha tandställning men jag saknar absolut INTE tandställningen! Men tacksam är man i alla fall för allt den har gjort. 

Ska man vara fin får man lida pin

...sägs det.

Så för dig som ska få tandställning, så här går det till:

1. Du sitter i ung en timme på tandläkarstolen medan tandläkaren rengör dina tänder för att sedan sätta fast en sorts klister. Därpå klistras de små metallbitarna på och sedan trycker han i ståltråden.
2. Du kommer att ha jävligt ont i tre dagar och känna som att tänderna ska trilla av. 

3. Värken går över...tills nästa gång han spänner tandställningen. Dvs kortar av en bit av ståltråden.

4. Antagligen kommer du att efter ett tag få använda gummiband som ska fästas från en bit av rälsen på övre tandraden till en annan bit på nedre. Detta hjälper bl.a till att förbättra bettet.

5. När tandställningen ska ut. Det går jäkligt snabbt. Han tar med en sorts tång och tar ut den innan du hunnit säga " va?! " Det som tar tid är rengöringen. De ska slipa bort "Klistret" från tänderna och voila! så har du ett par fina, vita tänder att känna dig konstig med. 

6. Du kommer att känna som om läpparna och kinderna är dubbelt så stora och att tänderna är ovanligt mjuka.

7. LE! För nu har du ett par vackra tänder som du har lidit för i tre år (mitt fall)
Fråga inte varför jag fick för mig att skriva allt detta om tandställningen men ja, har du någon fråga så är det bara att fråga på! 
teeth Pictures, Images and Photos

Smile!

Yay igen!!

Har precis kommit hem från mr. Tandläkare och fått tandställningen där uppe utdragen. Så nu går jag omkring och ser konstig ut med fina, vita (raka) tänder däruppe och med tandställning därnere:
Och när man ändå håller på:I know, knäpp makapär den där x) Och jag ser ut som om jag vore fem istället för femton xP

Jo, och så köpte jag en tidning att läsa ikväll
Take a look at a soutamerican magazine:
Ja...nästan som vilken tjejtidning som helst..bara det att den är på spanska...

Och här har kommer en fråga:

H&Ms maj-juni kollektion


Yay!
Igår fick jag äntligen tummarna loss och gick ut och köpte tyg till klänningen jag ska sy. Det blev ett vitt bomullstyg och ett turkosblått band. Ska ta bilder och visa lite senare.
Och när vi ändå snackar om mode här .. Jag tog en titt på H&Ms nästa kollektion, maj-juni kollektionen och hittade en hel del snygga plagg:

Loove de snygga axlarna!

hm...vet inte om jag skulle kunna ha på mig den..men jag gillar den ändå ^^Påminner om lite afrikanska mönster 

Sockersött säger jag bara!

Och så min favorit:


Källa

Förlåt för dålig uppdatering btw :P

Skriver mer sen (lovar!)
Chau!

Chris Brown - Crawl

Hola!
Här kommer en låt som jag gillar:

If we crawl
'till we can walk again
And we'll run
Until we're strong enough to jump
And we'll fly

H&M hihiVete tusan vad rosetten gör där xDLillsyrran hjälpte till där ^^


Somrig?Måste erkänna att jag är förälskad i den klänningen...

Jag som inredningsvaddetnuheter

Sitter och organiserar saker och ting här i bloggen, skapar kategorier och annat onödigt. 

Har dessutom kollat runt efter inspiration till lägenheten vi ska flytta till när moi famille et moi åker till Sverige. Vad tycks?....jaja, det är aldrig fel att drömma :)

Jag lever!

Hej och förlåt för den urusla uppdateringen!!
Men igår så fick jag knappt använda internet och var upptagen HELA eftermiddagen med att laga påskmiddag. 

Så det här var gårdagens meny:

Förrätt: ÄGGHuvudrätt: Fin ugnsomelett med skaldjursstuvning och en annan med svampstuvning.


Efterrätt: Rulltårta med 1000 liter grädde och inlagd persikaHehe mums?


Påskmat..

Jahapp, då var det lördag och påskafton...i think.
Måste laga påskmiddag (hemkunskapsläxa) och det kan vara påskmiddag från vilket land som helst, så jag googlade. Och hittade "indisk kyckling med taboule"..vänta nu lite.. firar Indien påsk?! 

jaja, jag får väl fortsätta leta.. Eller har någon av er något tips? hehe

Just nu är jag ganska så oinspirerad, det var jag igår också så jag återkommer senare med ett vettigt inlägg.

Ha det bra!

Gutten morgen eller hur man nu säger det

Då är klockan 10:48 här i La Paz och solen skiner och jag måste till gymmet om ett par timmar och jag orkar inte!

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva ... öh...

Jo, haha igår skrev jag en annan text till "your heart is an empty room" av Death Cab For Cutie till musiken xP

Ehm..sen så har jag inte mycket mer att säga så vi hörs senare..

Ha det bra!
Ja juste...


Och så bjuder jag på en påsklilje bild som inte är tagen av mig eftersom jag inte tror att det existerar dessa exotiska blommor här i Bolivia..


hos hårfrisören

Så nu har jag varit hos frisören och färgat det lila eftersom jag hört att det är senaste modet, vad tycks?Nej! sicket uruselt aprilskämt! 

För er som är sugna på lite aprilskämt så klicka här

Här i Bolivia så får man ljuga à la april den 28 december, men typ skämten är mycket hemskare. T.ex så kastar vissa dockor i mänsklig storlek från höghus och får andra att tro att det är en person som begått självmord.. creepy people

mack-tips

*Med reklamröst*

Har din smörgås-inspiration tagit slut? 
Är du sugen på något nytt, somrigt och fräscht?

Då har Matilde Imani den perfekta lösningen med sin...

Jordgubbsgurkostsmörgås!Och nej, detta är inte mitt aprilskämt, det är faktiskt gott!

Och nu vill jag höra om era knäppaste, ätbara recept!


Skärt orsdag xD

Då var det skärtorsdag OCH första april! Någon som ska klä ut sig till påskkäring?!

Jag ska absolut!
Just kidding..
Undrar just vad folket här i Bolivia skulle tänka om jag gick ut på gatan klädd som en påskkäring...

Så då är det ju dagen då alla häxor flyger till blåkulla och äter middag tillsammans med Djävulen. Det sägs att de sitter baklänges och äter med nackarna, för där är allt bakvänt, sedan får de djävulsmärket i pannan...

jäklar!
Skärtorsdag är ju som värsta halloween à la svensk!

Så gott folk, göm era kvastar och spisrakor, stäng era skorstensspjäll och skjut gevärskott i luften, så försvårar ni häxornas förehavanden! (wikipedia)

Men nu ska jag ta min kvast och sticka till blåkulla, det blir en lång färd.. 

Ses när jag kommer fram!AAAAkkkkkooonn *hypnotiserad*

Vet inte vad det har flugit i mig men lyssnar nonstop på akon o.O
Vanligtvis så är det inte min musiksmak eller något som jag skulle lyssna på..känner inte igen mig! haha

Blev så jäkla besviken idag. Skulle till tandläkaren för att efter tre år få ut min tandställning, but guess what? Går inte eftersom jag måste återvända nästa dag för att få en annan tandgrej och imorgon så är det skärtorsdag så då har tandläkarmottagningen stängt. "Jävla påsk!" var det första som flög ur mig när jag gick därifrån..förlåt gud! ^^


Någon som har/har haft/ska få tandställning?

RSS 2.0