Regning Dag, Pyjamas Dag och Läxdag

Regnet fortsätter att falla här. Regnperioden är i full fart och jag tror det regnar lika mycket som det snöar just nu i vinter-Sverige.
Idag så ska jag jobba med min bilduppgift. Bygga ett rymdfarkost...jag var helt tom på idéer. Så skämtade jag om att bygga en flygande Globen. Och till slut så lät det inte som en så dum idé. Så jag ska bygga en Globen med silkespapper och ståltråd inuti. Sedan ska jag kanske klistra på några söta små vingar eller hitta på något annat och tända ett ljus eller en lampa inuti min rymdfarkost och tada!!
Jag lägger in en bild sen på hur rymdfarkosten blev och hur jag gjorde den när den är klar :)

Molnig Dag och Tre Nya Saker

Mysigt väder! Jag har pluggat på till fysikläxan om kärnkraftverk och har gått runt i pyjamas hela dagen! Det är hälsosamt med pyjamasdagar!

Så den här veckan har jag provat på tre nya saker:
Jag har gått på fotbollsmatch tillsammans med en killkompis. Typiskt att tycka att det mest intressanta var banden som spelade skitbra.
Första gången jag såg en film i 3D! Dessutom så var det Avatar! Awesome film! Här kommer en liten användbar ordlista på Na'vi språket:
Oe-l nga-ti kam‹ei›e
"I See you"

Kaltxì. nga-ru lu fpom srak?
"Hello, how are you?"

Oe-ri ta peyä fahew a-kewong ontu teya l‹äng›u
"My nose is full of his alien smell."

Eywa ngahu int
"Good Bye" (Eiwa be with you)
Tja, det är ju bra att veta om man ska till Pandora ;)
Och så är det första gången jag får MVG i Bild!! :D Det tog år innan jag lyckats komma på vad jag skulle måla till uppgiften om Förgrund och Bakgrund men till slut så målade jag en teater och det var en härlig känsla som kom över mig när jag målat klart allt. Jag var stolt tror jag. Eller nöjd? Äsh, både och!
Soo det här var mitt första blogginlägg... nu ska jag gå och fira med lite te... x)

NY BLOGG

Bloggen min kommer att vara om livet, dikter, musik, konst, tankar och lite annat.

RSS 2.0