It's time to pack your bags and reach for the moon

För jag ska till Berlin imorgon!
och sedan blir det Paris! och på vägen blir det väl en alptopp eller två, någon nöjespark och Strasbourg eller Prag.
Dags att packa!

Bergochdalbanefärder

.
Igår tog sommarjobbet slut. Så nu har jag 8 timmar till för att göra vad jag vill. Nu börjar mitt sommarlov! Och på måndag kommer jag att ha min första måndagssovmorgon på väldigt länge! Den ska jag njuta av. På tisdag blir det att bila runt i Sverige, det blir bl a paddling och Liseberg och min födelsedag (22 juli...FREDAG!) kommer väl att firas på någon okänd plats i Sverige. Eller ja, än vet jag inte var. Men jag skulle vilja fylla år på Gotland.
Jobbig och lång vecka med many ups and downs. Idag har jag inte gjort annat än att läsa i böcker och i Elle och i bloggar och har inte mycket ork till annat.
Det är skönt att försvinna in i andra historier och berättelser då och då. Men nu är klockan halv 3 och jag känner att jag kanske borde ut och njuta av det fina soliga vädret efter flera dagars låga temperaturer och regn och moln. Men det är mer för att "man måste" än för att jag vill. Eller har lust till det. Inte för att jag inte gillar sol. Hm.. det här var ett virrigt inlägg. Nu håller jag tyst och avslutar med en fin bild från weheartit:
.

Regndroppar på min cupcakecykel

Jobbade till 12. I regn. Det var omysigt. Gick in på Monki. Köpte en tröja med New York motiv. Cyklade hem i mer regn. Jag brydde mig inte längre om att knäppa jackan eller dra upp huvan. Let the rain fall! Och ska man ändå duscha när man kommer hem är det väl ingen större nytta att vara rädd för vatten. Läste Ingrid Betancourts "Även tystnaden har sitt slut". Tycker hon är väldigt modig och smart. REKOMENDERAS. Ska på bio och se Pirates of the caribbean 4 för andra gången. I 3D denna gången. Aldrig fel!
Jag var och såg "Kronjuvelerna" förra veckan. Måste bara säga: SEDENSEDENSEDENFÖRGUDSSKULLSEDEN.
Och nu ska jag välja ut en snygg bild att lägga upp här.
Okej det blir tre:
.
.
.
(Bilder: Weheartit (så klart))
.
.
.

RSS 2.0